Obrazek na pozadi

Zmrzlinová Dílna

Zmrzlinová laboratoř Antonína Pudila

V naší zmrzlinové laboratoři pracujeme s lokálním mlékem a hledáme netradiční kombinace chutí.
Specializujeme se na ovocné sorbety, zmrzliny z kravského, kozího a ovčího mléka.

Zmrzlina
Zmrzlina

Čerstvé mléko
Šetrně pasterováno

Zmrzlinář
Antonín Pudil

Do výroby zmrzliny mě zasvětil vyhlášený italský zmrzlinář v Německu, kde jsem pracoval ještě jako kuchař. Poté jsem se učil na zmrzlinové univerzitě v italské Bologni.
Kromě čistě ovocných sorbetů vařím také zmrzliny z kravského, neupraveného mléka, pro které si jezdím do místního kravína, a které si sám pasterizuju.

Antonin Pudil

V současné době spolupracuji s výzkumným ústavem mléka, kde zkouším možnosti vaření zmrzliny z kozího a ovčího mléka a využití probiotik ve zmrzlině k obnově střevní mikroflóry.

Nové příchutě i balenou zmrzlinu ve skle můžete vyzkoušet v nově otevřené zmrzlinárně ve Slaném.

Vyroba

Sezónní,
čerstvé,
chutné

Odneste si naší zmrzlinu v šikovné sklenici. Po spotřebování ji nám můžete vrátit nebo dále libovolně použít.

Malá seriová výroba zmrzliny ve skle nám umožňuje experimentovat s příchutěmi se zárukou čerstvosti.

Odneste si hned několik druhů zmrzliny najednou!

Balena zmrzlina

Lokální produkt ze Slaného

Káva a Prosecco

V naší zmrzlinárně nabízíme také kvalitní espresso z lokální pražírny Coffee Source. Můžete ochutnat naší zmrzlinu s kávou, jako třeba affogato nebo s italským proseccem.

Balena zmrzlina